Så tänker vi

Det vi som gitarrbutik, i första hand vill, är att du skall hitta just ditt instrument. Det skall vara inställt efter dina önskemål, på ett optimalt sätt, som gör det lättare för dig att skapa ditt nästa riff eller din nästa låt. Gitarren är ditt verktyg för att göra musik, för oss är det en glädje att hjälpa dig vidare, i både ditt sound och i din känsla.

Vi vet alla hur det känns när man håller i en gitarr och inte kan släppa den. Därför har vi en verkstad i butiken, där vi kan justera och reparera och anpassa de flesta stränginstrument, men såklart i första hand gitarrer i alla dess former. Vi bygger även våra egna elgitarrer under märket Fred Ash i denna verkstad.

Vi vill att du ska komma in till oss, för en pratstund, för att kolla runt och för att känna på grejerna. Kanske hittar du rätt och med några snabba justeringar av oss, så är du hemma. Det är det vi vill att du ska vara och känna dig hos oss, som hemma. Bra människor förtjänar bra grejer, vi tror att vi har detta och det är vad som väntar på dig här hos oss. Hos oss kan du helt enkelt hitta allt du behöver för att bli en ännu bättre gitarrspelare.