Hos Guitarshoppen i Göteborg AB (nedan No1 Guitarshop ) kan du köpa allt inom gitarrer och andra stränginstrument. Vi har som mål att ge professionell och hög service till våra kunder.

100 % Nöjd kundgaranti

Vi vill att våra kunder skall vara nöjda kunder. Innan du får ett instrument från oss har vi gått igenom det och justerat och intonerat instrumentet. Hör gärna av dig till oss med uppgifter om stränggrovlek önskad stränghöjd etc.

Nedan följer de köpvillkor som vi arbetar efter och som överensstämmer med gällande lagstiftning och våra egna riktlinjer.  För att handla hos oss behöver du vara 18 fyllda eller att ha målsmans tillåtelse. Vid ytterligare frågor kontakta oss på no1guitarshop@gmail.com eller på telefon 031-160049

Priser

De priser du finner på www.no1guitar.se är dagsaktuella priser i svenska kronor inklusive 25% moms.

Observera dock att för vintage- och begagnade varor utgår ej moms.

Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som No1 Guitashop inte råder över, t ex uppenbart felaktiga priser, väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms.

Om frakter

Alla instrument skickas med DHL till närmaste utlämningsställe på din ort. Instrumentleverans debiteras med 199:-.

Mindre beställningar innehållande exempelvis enstaka strängset, plektrum, noter eller liknande som kan skickas som brevförsändelse skickas i vadderat kuvert med Posten.

För dessa utgår en generell fraktavgift på 30:-

För försändelser med större vikt debiteras mellan 30-99:- inom Sverige.

Leverans

Leverans sker med postpaket eller DHL till köparens närmaste utlämningsställe. Instrument levereras endast till leveransadress som angivits vid order. Vid köp av produkter med olika leveranstid, skickas allting tillsammans vid det senast nämnda leveransdatumet.

Vid försenad leverans kontaktar vi kunden inom 1-2 arbetsdagar om leveransdatum beräknas att försenas längre än 5 arbetsdagar. Vi levererar endast till utlämningsställe (med betalarens mantalsskrivningsadress som adressat) vid köp via Klarna, Faktura eller Delbetalning. Paket lämnas endast ut mot uppvisande av giltig legitimation.

Leveranstider

Lagervaror levereras inom Sverige – Normalt 1-3 arbetsdagar.

Beställningsvaror levereras beroende på tillgången på varan hos leverantör. Normalt har vi en beställningsvara hemma inom 7 arbetsdagar. Läs mer under första stycket "leverans" för mer information om försenad leverans.

Vi levererar samtliga beställningar inom 2-7 dagar, förutsatt att varan finns i lager. Vid eventuella förseningar kontaktar vi dig via e-post eller telefon.

Garantier

No1 Guitarshop lämnar 1 års produktgaranti, med undantag för begagnade produkter. Är du osäker på hur lång garantitiden är på en viss produkt kan du givetvis kontakta oss. Alla våra produkter omfattas av konsumentköplagen. Aktuella villkor finns på konsumentverkets hemsida.

Tänk på att de flesta instrument är av trä och är ömtåliga. De påverkas dessutom av fuktighetshalten i luften. Använd fuktare under vinterhalvåret då torrskador som sprickor etc inte täcks av garantin. Garantin omfattar inte heller andra skador som orsakats av oaktsamhet i handhavandet.

Betalning

Visa/Mastercard:

Att betala med Visa/Mastercard är det enklaste sättet att handla online. Betala med ditt Visa eller Mastercard för att undvika ytterligare fakturaavgifter och få din order expedierad så fort som möjligt. Alla transaktioner sker givetvis krypterade och sker säkert via Klarna.

Klarna Faktura:
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått din beställning.
• Få alltid din beställning innan du betalar
• Betalningstid – alltid minst 14 dagar
• Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
• Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
• Ladda ner dina fakturor från klarna.se
• Möjlighet till delbetalning**

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10 Mån-Tors mellan 08.00 – 20.00, fredagar 08.00-18.00 och helger 10.00 – 17.00. Om det skulle uppstå en tvist mellan dig och Klarna som vi inte lyckas lösa kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden Box 174, 101 23 Stockholm, tel.:+46 (0)8-508 860 00.

Om paket som inte hämtats ut

Paket som inte hämtats ut senast två veckor efter leveransavisering debiteras med fraktkostnad, returfrakt samt hanteringskostnader med totalt 295kr inklusive moms. Vid skrymmande post tas även en extra avgift ut enligt gällande frakttabell.

Önskar kund att paketet skickas ut åter debiteras ytterligare en fraktavgift.

Leverans utanför Sverige

Vid leveranser utanför Sverige ansvarar kunden själv för tullavgifter mm. Skulle det uppstå leveransförsening meddelar vi dig detta genom e-post. No1 Guitarshop  förbehåller sig rätten att meddela kunden om en vara inte kan levereras eller är försenad på grund av överbelastning på orderingång och förbehåller sig rätten att friskriva sig från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal har kunden 14 dagars ångerfrist från den dag han/hon tar emot varorna. Varorna skall returneras oanvända och i originalförpackning med faktura eller följesedel. Returfrakten betalas av kunden. Vi accepterar endast returer som skickas direkt till vår butik i Göteborg, då vi inte har möjlighet att hämta ut returer via ombud, bussgods eller liknande. No1 Guitarshop förbehåller sig rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera de saknade delarna. No1 Guitarshop kommer ej att lösa ut paket mot postförskott.

Notera att för varor som är beställningsvaror eller är personifierade varor utgår ej returrätt.

Innan du skickar tillbaka en vara till oss, ber vi dig att kontakta oss på no1guitarshop@gmail.com för att ge dig ett returnummer för enklare och smidigare hantering av din retur. Glöm inte att alltid skicka med en kopia av ditt kvitto/faktura med returen.

Vid eventuella serviceärenden skall en tydlig felbeskrivning bifogas.