Att handla på No1 Guitarshop
Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms 25%. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra frakt, pris och utförande på en vara. Leveransdagens pris gäller.

Fraktkostnad
För alla beställningar gäller en fraktkostnad på 130:- inklusive moms, för frakter inom Sverige.

Minimum ordervärde
Minsta ordervärde 300 SEK frakt tillkommer

Beställning
Beställning är bindande och du måste ha fyllt 18 år för att få beställa.

Garanti
Fakturan som medföljer varorna är ditt kvitto och garantibevis. Alla våra produkter har garanti enligt konsumentköplagen. Garantin omfattar ej transport- eller resekostnader.
Garantin gäller endast för den förste köparen av en vara och följer således inte med när urspungsköparen vidaresäljer eller på annat sätt överlåter instrumentet.
För begagnade och vintageinstrument och delar gäller 3 månaders garanti .
Tänk på att garantin endast gäller om har skött ditt instrument rätt. Torka är gitarrens värsta fiende och för att garantin skall gälla måste du ha sett till att hålla gitarren med rätt fuktighet. Vid en eventuell tvist följer No1 Guitarshop Allmänna Reklamationsnämndens utslag.

Retur och ångerrätt
Du kan alltid ångra dig om du handlat av oss på No1 Guitarshop. Ångerrätten gäller under 14 dagar under förutsättning att varan är oanvänd, i oskadat skick och återsänds i originalförpackningen. Vid retur av varan betalar du själv returkostnaden. Vid korrekt genomförd retur betalar vi tillbaka med undantag för fraktkostnader. Innan du gör en retur så ta kontakt med oss per telefon på 031-160049. Observera att returrätten ej gäller för varor som är beställningsvara, REA-varor eller andra varor markerade som sänkta i pris.

Blev något inte som du tänkt dig?
No1 Guitarshop är ett litet företag och vi är mycket måna om våra kunder. Skulle det bli fel i något fall hör av dig till oss per telefon så försöker vi att reda ut det.